torsdag 2. mars 2017

Oppdatert info om NM

Etter en befaring på travbanen på onsdag så ble det bestemt at utgangen blir fra badeplassen i nordenden av travbanen. Det er ca 200 m å gå fra parkeringa, hvis noen har behov for det så er det mulighet for å bli kjørt ca halve veien.

Det blir ikke satt opp skilt på E6, følg skilt til "Travbanen" og "Biri Travbane", travbanen ligger ca 3 km nord for Mjøsbrua.

Det er lite vann i Mjøsa for tiden så være forsiktig med å bore for langt inn der det er lang grunt. Vi har endelig fått tak i et dybdekart, dette ligger under fanen "Dybdekart", dere får også utdelt dette ved påmelding.

Isen er ca 40 cm, et lag med stål is, etter at det var kaldt natt til torsdag er nå mye av overvannet frosset, det er spådd kaldt de to siste nettene også så vi håper at det meste fryser til. Der det ikke er frosset er det ca 15 cm med snø og overvann.

Det er oppdaget noen oshull ved utløpet til Vismunda (nord for travbanen), disse vil bli merket og noe av området rundt utløpet blir sperret av.

Hvis det er noen flere som ønsker å overnatte så er det fortsatt ledige rom på Honne, rom kan bestilles på e-post til post@honne.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar