søndag 15. januar 2017

NM arenaen og overnatting.

For å arrangere NM i isfiske trenger man et egnet sted å ta utgangspunkt i, med tanke på å ha NM på Mjøsa så er Biri Travbane et perfekt utgangspunkt.

Biri Travbane ligger på Biri i Gjøvik kommune mellom E6 og Mjøsa ca 3 km nord for Mjøsbrua. Travbanen oppfyller alle krav til å være et egnet utgangpunkt for NM. Lett å finne fram, god parkeringsplass og gode arealer innendørs med wc, matservering og egnede lokaler til premieutdeling etc. Ledelsen ved travbanen tente med en gang på iden da vi ønsket å bruke dem som arrangør sted for NM og har hele veien vært svært positive og enkle og samarbeide med.

Det blir neppe satt opp skilt til NM så følg skiltene til Biri Travbane for å finne fram, fra Oslo tar det ca 2 timer å kjøre enten man kjører via E6 eller rv4. All mat servering er det travbanen som står for. For mer info se www.biritrav.no

Nå som NM går over to dager må man også ha et egnet overnattingssted i nærheten. Det var derfor naturlig å ta kontakt med Honne Hotell og Konferansesenter som ligger kun ca 1,5 km unna travbanen. Honne ligger vakkert til med flott utsikt over Biri og Mjøsa. Honne er kjent for god mat og en hjemmekorslig og fin atmosfære, rommene er av enkel og god standard. Vi i NJFF-Oppland har samarbeidet med Honne nå i 2-3 år om ulike arrangement og er svært godt fornøyd med det samarbeidet. Honne har også hele tiden vært positive og ser fram til å få besøk av dere som skal delta på NM. Honne blir også basen for Nordisk Mesterskap senere i vinter.

Dersom du ønsker overnatting på Honne så husk å bestille før 1 februar, rombestilling gjøres pr e-post til post@honne.no (husk navn, adresse, tlf nr og evt hvem du vil dele rom med) evt spørsmål kan rettes til Honne på tlf 97 50 81 00. For mer info se www.honne.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar