tirsdag 17. januar 2017

NM arrangørene.

Å arrangere NM i isfiske er nå som nm går over to dager blitt et såpass stort løft at det er tøft for bare ei forening å ta på seg dette alene. NM i 2017 skjer derfor i et samarbeid mellom fem ulike lag.

NJFF-Oppland

Fylkeslaget i Oppland som består av totalt 43 lokallag fordelt på samtlige kommuner i fylket. Fylkeskontoret ligger på Lillehammer. Fylkeslaget sin hovedoppgave i dette samarbeidet har vært å få i gang og lede dette samarbeidet.

Gjøvik og Toten SFK

Stiftet i 1990 og har sin virksomhet som navnet sier innen sportsfiske. Klubbhytta ligger på Skumsjøen og er det faste samligspunktet for klubbens medlemmer. De har tidligere arrangert NM i isfiske tre ganger.

Toten JFF Lodd nr 2

Stiftet i 1946 og holder til på Kolbu og er en av totalt fire foreninger i Østre Toten, hovedvirksomheten er å forvalte småviltjakt og fiske i Toten Almennings lodd nr 2. De har arrangert mange isfiske konkurranser tidligere og NM i trad meite i 2001.

Biri JFF

Stiftet i 1955 og er den lokale foreninga på Biri. De er mest kjent for å være aktive innen lerdueskyting og har hatt flere gode skyttere opp gjennom årene. De ser på NM som en god mulighet for å bli mer aktive innen sportsfiske.

Snertingdal JFF

Stiftet i 1996 og er en aktiv forening med gode aktivitets tilbud til sine medlemmer i alle aldere. De har i mange år arrangert Snertingdal isfiske cup og en gang NM i isfiske på Ringsjøen som dessverre blir husket for de store mengdene med snø de var uheldige å få.     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar